Založ si blog

Na dovolenku s prenosným matracom

Prečo je dobrý prenosný matrac?

    

Dovolenkové obdobie pomaly začína a každý rieši, kam na dovolenku. Aj vy patríte k tým dobrodružným typom, ktorým je vylihovanie na slnkom rozpálenej pláži úplne cudzie a radšej trávite dni a noci pod stanom?

Prenosný matrac

Prenosný matrac vhodný na dovolenky, pod stan, ale aj na celodennú rybačku

            Našťastie, už sa nemusíte po namáhavom dni obávať ľahnúť si na nepohodlnú karimatku prípadne nafukovací matrac, ktorému hrozí prepichnutie od každého malého kamienka. Vyriešte to veľmi jednoducho, pomocou prenosného matraca.

 

            A čo rybačky, chaty a chalupy, grilovanie, väčšie návštevy a nedostatok miesta na spanie? To sa dá rovnako vyriešiť prenosným, skladacím matracom, ktorý vám nezaberie veľa miesta. Takýto typ matraca využijete napríklad aj doma, či už na cvičenie alebo na hranie sa pre svoje deti.

 

            Prenosný skladací matrac je klasický penový matrac, ktorý sa dá veľmi jednoducho zložiť na menší rozmer, vďaka čomu ho môžete prevážať v kufri vášho auta, keďže po zložení má rozmery nepresahujúce rozmery kufra Vášho auta.  Po rozložení má rozmer približný rozmeru jedného lôžka.

Skladací matrac

Skladací matrac rieši Váš problém s nedostatkom miesta na spanie

           

           Aj keď sa prenosný matrac dá využiť naozaj rôzne, aj vďaka odnímateľnému poťahu, majme na pamäti, že patrí do interiéru, prípadne je nutné položiť ho na nejakú podložku, aby sme ho ochránili pred prípadnou vlhkosťou a pod. Na vonkajšie použitie sú určené exteriérové matrace, vhodné na posedenie na záhradných lavičkách, hojdačkách alebo ako lehátko pri bazéne.

            Prenosný matrac je naozaj vhodným doplnkom vášho cestovania, dovolenky alebo chalupy. Vďaka cenovej dostupnosti si ho môžete dovoliť a stane sa neoddeliteľnou súčasťou vášho oddychu.

Čo ovplyvňuje kvalitu nášho spánku?

25.06.2013

Večer si ľahneme do postele, unavení po celom dni a pred nami je jedna jediná túžba- dobre sa vyspať. Zatvoríme oči, dýchanie sa spomalí a už už pomaly zaspávame. Ale ešte to nie je ono. Prehodíme sa na jeden bok, posteľ zavŕzga. Teraz nám ale vadí, aký udusený je vankúš, tak sa ho snažíme napraviť. To sa ale opäť nezaobíde bez zvuku škrípajúcej postele. Vankúš [...]

Čo sa skrýva pod povrchom matraca?

10.06.2013

Aj vám sa stalo, že ste niekde v obchode márne čítali zloženie výrobkov, pretože sa nevyznáte v terminológii? Samozrejme, nemôžeme byť odborníci na všetko, ale nezaškodí mať aspoň aký taký prehľad, čo kupujeme. Platí to aj v prípade takého tovaru, ako sú matrace. Keďže to nie je vec, ktorú kupujeme každodenne, a doba, keď boli na trhu len pružinové alebo [...]

Ako zariadiť interiér modernej spálne?

31.05.2013

Aké sú dnes trendy v oblasti miesta kde trávime až 1/3 celého dňa – našej spálne Mnohí sme sa už určite stretli so situáciou, kedy sme riešili ako si zariadiť našu spálňu. Či už úplne novú alebo len potrebujeme prerobiť starú, lebo nám už nevyhovuje a jej nábytok dostatočne neplní svoje funkcie. Pozeráme sa po novinkách ale je pravdou, že mnoho ľudí sa akoby [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 16375x
Priemerná čítanosť článkov: 4094x

Autor blogu

Kategórie